Igår var en sån där bra ”rabatt”-dag

milda tvåla

 

 

Igår var det dags för hemköps bonuskunds-träff igen, då brukar man kunna göra klipp och så även denna gång. jag kan inte låta bli att stoltsera med klippen här på bloggen.
Milda smör, 2 kr! och två family fresh för en tia!

Utöver detta så var jag förbi Willys för att kika veckans SEQR-varor, konstaterade snabbt att de varor man har rabatt på denna veckan är mycket dyrare än det avdrag man får, det som blev gratis var en påse Ahlgrens bilar, så den norpade jag såklart. 

Ahlgrens-Bilar

 

34e5936aec8593acb84469f0a70cb743 Giftcard+new+3

 

Sen när jag svängde förbi hemma så hade min post kommit och Då låg det två härliga överaskningar där,
Jag är med i en sajt som heter middagshjälpen där man gör recept och delar tips m.m, där samlar man poäng man kan byta in mot premier, jag väntar på att de ska släppa presentkort, men de gör de väldigt sällan och när de kommer så går de snabbt åt. Men nu hade de kommit en premie på bacon-tandkräm, och jag har väldigt många poäng, så även om det skulle komma presentkort har jag poäng nog till två, så jag slog till och beställde tandkrämen. den kan bli en kul julklapp.
I ett annat kuvert kom mitt presentkort från M3, en panelsida, där man svarar på vad man tycker om reklam m.m, jag är med i många sånna sidor men M3 är överlägsen, mycket undersökningar och bra med poäng för dem så man snabbt får ihop till något och det känns värt det. Jag har varit med i 3 veckor och gjort 10 undersökningar ungefär, och kunde redan beställa mitt presentkort. Det är värt 100 kr och man får ett såkallat ”superpresentkort”, en kod att lösa in på en sida där man kan välja mellan massa affärer, jag tog såklart HM, jag är i behov av både ny BUS och argan olja.

Så totalt gjorde jag av med 12 kronor igår, och fick allt det här. Eller nej jag gjorde av med 33 kronor på cola också.
Men de korkarna samlar vi ju på, idag verkar det kommit en ny premie på cola sidan, för 4 korkar får man logi på sant jörgen resort och frukost och entre till spa, det låter lite för bra så vi undersöker haken nu.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: